Hund & Kattshopen Söderköping

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Hund & Kattshopen Söderköping är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hund & Kattshopen Söderköping är ett av dem. Statusen för Hund & Kattshopen Söderköping är att Bolaget är aktivt.

Hund & Kattshopen Söderköping är ett Enskild firma och skapades 2007-05-30. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hund & Kattshopen Söderköping ska trivas.

Hund & Kattshopen Söderköping är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28. I Söderköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Butiksförsäljning av djurtillbehör för hund, katt samt övriga smådjur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hund & Kattshopen Söderköping är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28.

Idag är Hund & Kattshopen Söderköping och det finns flera bolag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Hund & Kattshopen Söderköping så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-14814.

.

De som är på något sätt har med Hund & Kattshopen Söderköping är Andersson, Gerd Annette som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hund & Kattshopen Söderköping har 600225-XXXX som sitt organisationsnummer.