MC Tjänst Söderköping

Östergötlands län

Information

600712-XXXX är organisationsnummer för företaget MC Tjänst Söderköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MC Tjänst Söderköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som MC Tjänst Söderköping finns i.

MC Tjänst Söderköping har varit registrerat sedan 2004-09-09 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för MC Tjänst Söderköping så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MC Tjänst Söderköping är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för MC Tjänst Söderköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med MC Tjänst Söderköping så kan ni göra det på telefon genom 0121-22277 eller genom brev på följande adress:

Service och reparationer av MC, mopeder och småmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med MC Tjänst Söderköping och det är Nilsson, Leif Örjan som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,