Ljungs Administration

Östergötlands län

Information

601225-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ljungs Administration. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljungs Administration är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Ljungs Administration finns i.

Ljungs Administration har varit registrerat sedan 1996-11-19 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljungs Administration så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ljungs Administration är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Ljungs Administration är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ljungs Administration så kan ni göra det på telefon genom 0121-15477 eller genom brev på följande adress:

Diverse administrativa tjänster såsom bokföring, program- utveckling samt försäljning av dataprogram.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljungs Administration och det är Ljung, Senja Maria som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,