Stenbutiken Stegeborg

Östergötlands län

Information

Stenbutiken Stegeborg är ett företag som finns i Söderköping. I Stenbutiken Stegeborg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Anders Olof Valter som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stenbutiken Stegeborg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stenbutiken Stegeborg på telefon 0121-42167.

Försäljning av gatsten, kantsten, marktegel, markbetong samt andra material för beläggning såsom asfalt, fältsten, mm. Även försäljning av fyrhjulingar (terrängkskoter) och lekfordon samt tillbehör till dessa. Försäljning av byggmaterial.

Idag är Stenbutiken Stegeborg av bolagstypen Enskild firma.

Stenbutiken Stegeborg är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stenbutiken Stegeborg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stenbutiken Stegeborg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stenbutiken Stegeborg så är det följande:

Stenbutiken Stegeborg har 601231-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.