Ljus & Elmiljö Anders Nilsson

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Ljus & Elmiljö Anders Nilsson är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ljus & Elmiljö Anders Nilsson är ett av dem. Statusen för Ljus & Elmiljö Anders Nilsson är att Bolaget är aktivt.

Ljus & Elmiljö Anders Nilsson är ett Enskild firma och skapades 2006-12-29. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ljus & Elmiljö Anders Nilsson ska trivas.

Ljus & Elmiljö Anders Nilsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ljusdesign för konserter,mässor,TV,teater och andra publika evenemang. Elinstallation och service inom lågspänningsområdet. Mekanisk service.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ljus & Elmiljö Anders Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14.

Idag är Ljus & Elmiljö Anders Nilsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Ljus & Elmiljö Anders Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-23120.

.

De som är på något sätt har med Ljus & Elmiljö Anders Nilsson är Nilsson, Anders Lennart Helge som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ljus & Elmiljö Anders Nilsson har 640425-XXXX som sitt organisationsnummer.