R.A.S Roines Aero Structure

Östergötlands län

Information

640909-XXXX är organisationsnummer för företaget R.A.S Roines Aero Structure. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R.A.S Roines Aero Structure är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som R.A.S Roines Aero Structure finns i.

R.A.S Roines Aero Structure har varit registrerat sedan 2005-05-25 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för R.A.S Roines Aero Structure så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

R.A.S Roines Aero Structure är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för R.A.S Roines Aero Structure är följande:

Vill ni komma i kontakt med R.A.S Roines Aero Structure så kan ni göra det på telefon genom 070-6890159 eller genom brev på följande adress:

Tjänsteförsäljning flygplansplåtslagare, -mekaniker, byggnadssnickare, grovarbetare samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med R.A.S Roines Aero Structure och det är Karlsson, Karl Roine Harry som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Karlsson, Anette Margareta som är född 1967 och har titeln Prokurist,