MJ:s Däck

Östergötlands län

Information

650806-XXXX är organisationsnummer för företaget MJ:s Däck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MJ:s Däck är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som MJ:s Däck finns i.

MJ:s Däck har varit registrerat sedan 1999-11-15 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för MJ:s Däck så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

MJ:s Däck är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för MJ:s Däck är följande:

Vill ni komma i kontakt med MJ:s Däck så kan ni göra det på telefon genom 0121-10226 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och montering av nya och regummerade däck, däcktillbehör samt fordonstillbehör, fordonsreparationer och allservice.

Det finns olika personer som har en koppling med MJ:s Däck och det är Sääf, Jan Erik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,