Söderköpings Dykservice

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Söderköpings Dykservice är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Söderköpings Dykservice är ett av dem. Statusen för Söderköpings Dykservice är att Bolaget är aktivt.

Söderköpings Dykservice är ett Enskild firma och skapades 2006-11-09. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Söderköpings Dykservice ska trivas.

Söderköpings Dykservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Företaget ska bedriva dykeriarbeten på uppdrag, service av utrustning samt försäljning av varor och tillbehör inom området. Företaget kommer även att äga och förvalta såväl fast som lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderköpings Dykservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är Söderköpings Dykservice och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Söderköpings Dykservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6264016.

.

De som är på något sätt har med Söderköpings Dykservice är Svensson, Bo Peter som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, Samuelsson, Kerstin Eva Anette som är född 1964 och har titeln Prokurist, .

Söderköpings Dykservice har 660605-XXXX som sitt organisationsnummer.