JOPE Consulting

Östergötlands län

Information

661013-XXXX är organisationsnummer för bolaget JOPE Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JOPE Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som JOPE Consulting finns i.

JOPE Consulting har varit registrerat sedan 2006-05-09 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för JOPE Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

JOPE Consulting är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för JOPE Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med JOPE Consulting så kan ni göra det på telefon genom 070-6052813 eller genom brev på följande adress:

Försäljning på konsultbasis gentemot ett företag som importerar och säljer djurprodukter samt försäljning av kemikalier såsom spolarvätska, bilvårdsprodukter och industrirengöringsprodukter. Dessutom gentemot ett annat företag som innehar agentur för produkter inom industri såsom tillverkning av filtration för oljor, emulsioner och filtration för drycker.

Det finns olika personer som har en koppling med JOPE Consulting och det är Petersson, Johan Ove som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,