Söderköpings Hunddagis och Pensionat

Östergötlands län

Information

Dagisverksamhet för hundar, där hundägaren lämnar in hunden när dom åker till jobbet och hämtar efteråt.Under dagen får hundarna promenader och möjlighet att vistats i större hundgårdar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderköpings Hunddagis och Pensionat vars bolagstyp är Enskild firma.

I Söderköping så är Söderköpings Hunddagis och Pensionat ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 2005-04-13 så skapades Söderköpings Hunddagis och Pensionat och företaget är har F-skattsedel Söderköpings Hunddagis och Pensionat har haft det sedan 2005-04-28.

Söderköpings Hunddagis och Pensionat är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-05-07

670602-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Söderköping.

Just nu är Söderköpings Hunddagis och Pensionat och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Söderköpings Hunddagis och Pensionat så går det att nå dem via telefon på 0707-235579 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderköpings Hunddagis och Pensionat är Karlsson, Pernilla Elizabeth som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .