Carolas Hovslageri

Östergötlands län

Information

680601-XXXX är organisationsnummer för företaget Carolas Hovslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carolas Hovslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Carolas Hovslageri finns i.

Carolas Hovslageri har varit registrerat sedan 2001-06-08 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carolas Hovslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Carolas Hovslageri är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Carolas Hovslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Carolas Hovslageri så kan ni göra det på telefon genom 076-0275616 eller genom brev på följande adress:

Hovslageri, sko och verka hästar, smida, sjukbeslag samt in- och utrikestransporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Carolas Hovslageri och det är Steen, Carola Mari Annelie som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,