N Konsult

Östergötlands län

Information

690209-XXXX är organisationsnummer för bolaget N Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som N Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som N Konsult finns i.

N Konsult har varit registrerat sedan 2002-04-08 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för N Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

N Konsult är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för N Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med N Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-3128633 eller genom brev på följande adress:

Firman skall bedriva affärskonsulting inom systemutveckling, IT-strategier och utblidning.

Det finns olika personer som har en koppling med N Konsult och det är Fält, Karl Niklas som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,