PK:s Nagelbod

Östergötlands län

Information

710916-XXXX är organisationsnummer för företaget PK:s Nagelbod. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PK:s Nagelbod är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som PK:s Nagelbod finns i.

PK:s Nagelbod har varit registrerat sedan 2004-08-23 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PK:s Nagelbod så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PK:s Nagelbod är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för PK:s Nagelbod är följande:

Vill ni komma i kontakt med PK:s Nagelbod så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hand och nagelvård för alla. Jobbar i salong och ute i omsorgen och älderboenden. Försäljning av krämer och lacker. Hudvård och make up samt försäljning av produkter inom det området.

Det finns olika personer som har en koppling med PK:s Nagelbod och det är Karlsson, Eva Maria Petra som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,