Styrbjörns frukt & grönt

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Styrbjörns frukt & grönt är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Styrbjörns frukt & grönt är ett av dem. Statusen för Styrbjörns frukt & grönt är att Bolaget är aktivt.

Styrbjörns frukt & grönt är ett Enskild firma och skapades 2007-05-15. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Styrbjörns frukt & grönt ska trivas.

Styrbjörns frukt & grönt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Odling och försäljning av ekologisk frukt, bär och grönsaker. Biodling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Styrbjörns frukt & grönt är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28.

Idag är Styrbjörns frukt & grönt och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Styrbjörns frukt & grönt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-186734.

.

De som är på något sätt har med Styrbjörns frukt & grönt är Styrbjörn, Veronica Louise som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Styrbjörns frukt & grönt har 710923-XXXX som sitt organisationsnummer.