Sandens vatten- och avloppsförening, ek.för.

Östergötlands län

Information

716402-6184 är organisationsnummer för verksamheten Sandens vatten- och avloppsförening, ek.för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandens vatten- och avloppsförening, ek.för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Söderköping som är den kommunen som Sandens vatten- och avloppsförening, ek.för. finns i.

Sandens vatten- och avloppsförening, ek.för. har varit registrerat sedan 1957-12-06 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandens vatten- och avloppsförening, ek.för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Sandens vatten- och avloppsförening, ek.för. är och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Sandens vatten- och avloppsförening, ek.för. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wåhlberg, Bengt Kenneth Emanuel -Östling, Anders Johan Bertil

Vill ni komma i kontakt med Sandens vatten- och avloppsförening, ek.för. så kan ni göra det på telefon genom 011-104701 eller genom brev på följande adress:
Ö. Promenaden 45 B, 602 29, Norrköping

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att till lägsta möjliga pris leverera vatten till medlemmarnas fastigheter och ombesörja avlopp därifrån samt att driva annan därmed jämförlig rörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandens vatten- och avloppsförening, ek.för. och det är Arvidsson, Stig Erik som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmek, Thomas Yngve Martin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Runnäs, Tord Ragnar Axel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wass, Bo Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wåhlberg, Bengt Kenneth Emanuel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Östling, Anders Johan Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotColmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Karl Lennart Bernt som är född 1946 och har titeln Suppleant,