Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Söderköping. I Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Jessica Elisabeth som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Pernilla Elizabeth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Tomas Gustav som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Karl Henrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Holst, Eva Viktoria som är född 1976 och har titeln Suppleant, Soukka, Karin som är född 1980 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening på telefon 0121-23066.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att driva föräldrakooperativ barnomsorg och fritidshem för medlemmarnas barn att bedriva daghemsverksamhet i enlighet med träffat avtal med Barn och Utbildningsnämnden i Söderköpings Kommun, samt i övrigt enligt de krav som ställs av Socialstyrelsen, Söderköpings Kommun och andra myndigheter för andra liknande verksamehter. För den dagliga pedagogiska verksamheten skall föreningen anställa härför utbildad personal, daghemmets föreståndare skall i anställningsvillkoren och tjänstgöringsbeskrivningen ges uppdraget att ansvara för och leda genomförandet av verksamheten enligt föreningens riktning.

Idag är Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Jessica Elisabeth -Karlsson, Pernilla Elizabeth -Pettersson, Tomas Gustav

Föräldraföreningen Snigeln i Söderköping, Ekonomisk förening har 716426-3696 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.