Caroline's Hår Fix

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Caroline's Hår Fix är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Caroline's Hår Fix är ett av dem. Statusen för Caroline's Hår Fix är att Bolaget är aktivt.

Caroline's Hår Fix är ett Enskild firma och skapades 1992-07-10. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Caroline's Hår Fix ska trivas.

Caroline's Hår Fix är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisörsalong med produktförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Caroline's Hår Fix är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Caroline's Hår Fix och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Caroline's Hår Fix så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-12115.

.

De som är på något sätt har med Caroline's Hår Fix är Karlsson, Caroline Maria som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Caroline's Hår Fix har 720512-XXXX som sitt organisationsnummer.