S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening är ett bolag som finns i Söderköping. I S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Erik Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anders Görgen som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellgren, Karl Olof Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, John Olov Rune som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Erik som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Almkvist, Bengt Gunnar som är född och har titeln SuppleantBergström, Karl Gustav som är född och har titeln Suppleant, Gustavsson, Bo Edvard som är född och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Ove Anders som är född 1957 och har titeln SuppleantPettersson, Tyko Ragnvald som är född och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening på telefon 0121-51125.

Fiskareföreningens uppgift är att samla inom orten verksamma yrkesfiskare i en organisation, som skall tillvarataga yrkes- fiskets ekonomiska intressen genom att inhandla, förvalta och handha anläggningar och inventarier för medlemmarnas yrkesut- övning.

Idag är S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Håkan Bergström och Olle Magnusson, var för sig.

S:t Anna Fiskelag ekonomisk förening har 725000-3865 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.