RoMa Bygg

Östergötlands län

Information

730421-XXXX är organisationsnummer för bolaget RoMa Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RoMa Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som RoMa Bygg finns i.

RoMa Bygg har varit registrerat sedan 2003-10-24 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för RoMa Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-05.

RoMa Bygg är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för RoMa Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med RoMa Bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-2636166 eller genom brev på följande adress:

Byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med RoMa Bygg och det är Magnusson, Robert Vallentin som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,