Staffans Trävaror

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Staffans Trävaror är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Staffans Trävaror är ett av dem. Statusen för Staffans Trävaror är att Bolaget är aktivt.

Staffans Trävaror är ett Enskild firma och skapades 1998-01-07. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Staffans Trävaror ska trivas.

Staffans Trävaror är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av moduler (tex till garage, friggebodar, lekstugor, hus etc). Försäljning av byggvaror. Konsultverksamhet inom databranschen såsom framställning av ritningar och handlingar med hjälp av dator samt kursverksamhet inom detta område. Reparationer av byggnader.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Staffans Trävaror är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Staffans Trävaror och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Staffans Trävaror så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-313334.

.

De som är på något sätt har med Staffans Trävaror är Magnusson, Staffan Wilhelm som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Staffans Trävaror har 730624-XXXX som sitt organisationsnummer.