Söderköpings Tekniska Dator Support, ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

769602-2388 är organisationsnummer för verksamheten Söderköpings Tekniska Dator Support, ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderköpings Tekniska Dator Support, ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Söderköping som är den kommunen som Söderköpings Tekniska Dator Support, ekonomisk förening finns i.

Söderköpings Tekniska Dator Support, ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1997-05-27 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderköpings Tekniska Dator Support, ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Söderköpings Tekniska Dator Support, ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Söderköpings Tekniska Dator Support, ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med Söderköpings Tekniska Dator Support, ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 011-70560 eller genom brev på följande adress:
St. Kohlstad , 614 92, Söderköping

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse och deltagande i verksamheten genom att: bereda medlemmarna arbete inom teknisk data support, medlemmarna skall internt vidareutbilda sig varandra och sprida information som syfta till att underlätta arbetet och dess kvalitetsinnehåll, skapa utveckla och uppdatera hemsidor på uppdrag av företag, samt i övrigt medverka i frågor rörande teknisk data support, informationsteknik och dess utveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderköpings Tekniska Dator Support, ekonomisk förening och det är Almkvist, Mårten Gunnar som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Fredrik Ernst som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehnström, Johan Carl Michael som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,