Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening är ett företag som finns i Söderköping. I Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Gunilla Marie som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Kajsa Therese som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Susanne Anna som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening på telefon 0121-14146.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse och deltagande i verksamheten genom att bedriva personalkooperativ daghemsverksamhet .

Idag är Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter två i förening.

Personalkooperativet Havskorallen i Söderköping, Ekonomisk förening har 769602-8591 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.