Föräldrakooperativet SF i Söderköping ek. för.

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Föräldrakooperativet SF i Söderköping ek. för.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Söderköping här finns det många olika Ekonomisk förening. Föräldrakooperativet SF i Söderköping ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Söderköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Föräldrakooperativet SF i Söderköping ek. för. är ej momsregistretat och har organisationsnummer 769610-4624.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0121-21227 alternativt besöka eller skicka post till Föräldrakooperativet SF i Söderköping ek. för. på följande adress Älgstigen 1, 614 31, Söderköping.

Föräldrakooperativet SF i Söderköping ek. för. är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-04-09.

I Föräldrakooperativet SF i Söderköping ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , . . . Bjerselius, Tony Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant . Bodin, Michael Andréas som är född 1976 och har titeln Suppleant . Jarlberger, Karl Erik Anders som är född 1975 och har titeln Suppleant . Johansson, Mari Therese som är född 1986 och har titeln Suppleant . Kumalic, Edita som är född 1971 och har titeln Suppleant . Kvarnung, Bengt Magnus som är född 1975 och har titeln Suppleant . Olsson, Dagmar Karin Linnea som är född 1969 och har titeln Suppleant . Staf, Anders Torbjörn som är född 1986 och har titeln Suppleant . Ståhl Jakobsson, Anna Sofia E som är född 1978 och har titeln Suppleant . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en kooperativ förskole- och fritids- verksamhet för barn till föreningens medlemmar.