Digital-TV Engelbrekt Ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

769613-9281 är organisationsnummer för verksamheten Digital-TV Engelbrekt Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Digital-TV Engelbrekt Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Söderköping som är den kommunen som Digital-TV Engelbrekt Ekonomisk förening finns i.

Digital-TV Engelbrekt Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2006-02-24 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Digital-TV Engelbrekt Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Digital-TV Engelbrekt Ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Digital-TV Engelbrekt Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas förutom av styrelsen, av Björn Södergren.

Vill ni komma i kontakt med Digital-TV Engelbrekt Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 073-3548758 eller genom brev på följande adress:
Skönbergag. 16, 614 30, Söderköping

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att installera och driva gemensam antenn-central för digital tv.

Det finns olika personer som har en koppling med Digital-TV Engelbrekt Ekonomisk förening och det är Demir, Eddy Edip som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sören Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Björn Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Zander, Johan Birger Iwo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,