Magnolia Trädgårdskonsult Sara Furenhed

Östergötlands län

Information

Magnolia Trädgårdskonsult Sara Furenhed hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Magnolia Trädgårdskonsult Sara Furenhed finns. I Söderköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Magnolia Trädgårdskonsult Sara Furenhed tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Magnolia Trädgårdskonsult Sara Furenhed har haft sedan 2007-05-24. Magnolia Trädgårdskonsult Sara Furenhed har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Magnolia Trädgårdskonsult Sara Furenhed så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6327110.

Söderköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Magnolia Trädgårdskonsult Sara Furenhed har idag 770331-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Magnolia Trädgårdskonsult Sara Furenhed

Trädgårdsrådgivning- och design. Plantering, arbetsledning och uppföljning med exempelvis trädvård och beskärning. Trädgårdsmästartjänster. Visningsträdgård, plantskoleverksamhet samt försäljning av plantor. Skriva artiklar och reportage om trädgård samt fotografera till tidsskrifter och tidningar. Föreläsningar och föredrag.

I Magnolia Trädgårdskonsult Sara Furenhed så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Furenhed, Sara Maria Johanna som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .