Djurhomeopaten Katarina Ahlström

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Djurhomeopaten Katarina Ahlström är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Djurhomeopaten Katarina Ahlström är ett av dem. Statusen för Djurhomeopaten Katarina Ahlström är att Bolaget är aktivt.

Djurhomeopaten Katarina Ahlström är ett Enskild firma och skapades 2002-06-27. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Djurhomeopaten Katarina Ahlström ska trivas.

Djurhomeopaten Katarina Ahlström är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Alternativ behandling för djur med homeopatiska medel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Djurhomeopaten Katarina Ahlström är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05.

Idag är Djurhomeopaten Katarina Ahlström och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Djurhomeopaten Katarina Ahlström så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-74065.

.

De som är på något sätt har med Djurhomeopaten Katarina Ahlström är Ahlström, Ingrid Anna Katarina som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Djurhomeopaten Katarina Ahlström har 790830-XXXX som sitt organisationsnummer.