Wabi

Östergötlands län

Information

810126-XXXX är organisationsnummer för företaget Wabi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wabi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Wabi finns i.

Wabi har varit registrerat sedan 2008-07-11 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Wabi så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Wabi är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Wabi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wabi så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Feng shui-konsultationer, inredningshjälp, förbättring av yttre miljö genom att ser hur hus, trädgård och natur relaterar till varandra ge förslag - och om så önskas praktisk hjälp - till förbättringar av den yttre miljön för att skapa en omgivning som främjar hälsa och välbefinnande. Homestaging, coaching, journalistisk verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wabi och det är Pettersson, Ida Christina som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,