MPBR Consulting

Östergötlands län

Information

MPBR Consulting hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där MPBR Consulting finns. I Söderköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. MPBR Consulting tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket MPBR Consulting har haft sedan 2006-08-31. MPBR Consulting har funnits sedan och 2006-08-31 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till MPBR Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8667414.

Söderköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

MPBR Consulting har idag 811004-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MPBR Consulting

Produktutveckling mot företag inom textil, säkerhet och frilufts- sektorn. Konsultering i säkerhetsfrågor mot företag och med det förenlig verksamhet. Egen och mot företag kopplad utbildning och kursverksamhet inom frilufts- och säkerhetssektorn.

I MPBR Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rehnström, Magnus Per Birger som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .