S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Söderköping. I S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Yngve Jörgen som är född 1946 och har titeln Komplementär, Kreivi, Cecilia Catarina som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag på telefon 0121-51312.

Hotellverksamhet med cafeteria och dykcenter med kiosk, uthyrning av dykartiklar, båtar, surfbrädor samt båttransporter.

Idag är S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

S:t Anna Dyk & Fritid Kommanditbolag har 916414-3696 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.