Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Söderköping och Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2003-11-13. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag ska trivas.

I Söderköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kvarnrörelse jämte handelsrörelse med mjöl, kraftfoder, gryn m m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-10025.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag är Göransson, Rolf Lars Eric som är född 1938 och har titeln Komplementär, Bengtsson, Håkan Magnus som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, .

Klosterkvarn i Söderköping Kommanditbolag har 916414-3852 som sitt organisationsnummer.