Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Söderköping och Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson är ett Handelsbolag och skapades 1981-03-20. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson ska trivas.

Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av konsthantverksföremål, i främst mässing, brons, tenn, silver och guld samt därmed förenlig verk- samhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-14105.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson är Larsson, Ulf Arne som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Jany Birgitta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Vallonmässing Åkesson & Larsson har 916414-5386 som sitt organisationsnummer.