Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Söderköping och Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1984-08-17. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag ska trivas.

Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-09-18. I Söderköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisersalong och försäljning av hårvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-09-18.

Idag är Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-182950.

; Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag är Fredriksson, Maj Britt-Inger som är född 1959 och har titeln Komplementär, Nilsson, Anna Maria Vilhelmina som är född 1930 och har titeln Kommanditdelägare, .

Ninnis Hårdesign i Söderköping Kommanditbolag har 916520-1501 som sitt organisationsnummer.