LACKEN. Industri & Billack Söderköping Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916692-6627 är organisationsnummer för bolaget LACKEN. Industri & Billack Söderköping Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LACKEN. Industri & Billack Söderköping Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Söderköping som är den kommunen som LACKEN. Industri & Billack Söderköping Handelsbolag finns i.

LACKEN. Industri & Billack Söderköping Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-02-19 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LACKEN. Industri & Billack Söderköping Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

LACKEN. Industri & Billack Söderköping Handelsbolag är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för LACKEN. Industri & Billack Söderköping Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med LACKEN. Industri & Billack Söderköping Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0121-14473 eller genom brev på följande adress:
Margaretag. 25, 614 31, Söderköping

All slags lackering inom bil och industrisidan och därmed förenlig verksamhet såsom försäljning och konsultation.

Det finns olika personer som har en koppling med LACKEN. Industri & Billack Söderköping Handelsbolag och det är Gustafsson, Jan Eddy som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Johansson, Åke Gunnar som är född 1945 och har titeln Bolagsman,