S:t Anna Handel Handelsbolag

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Handelsbolag som heter S:t Anna Handel Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar S:t Anna Handel Handelsbolag i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1988-12-16 så har S:t Anna Handel Handelsbolag varit registrerat. Idag är S:t Anna Handel Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med S:t Anna Handel Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lindbacken , 614 98, Sankt Anna. Vi ni istället prata med S:t Anna Handel Handelsbolag så kan ni göra det på .

Kioskrörelse, båtmack, försäljning av båtmotorer och bensin. Verkstad för båtmotorer. Elinstallationer, reparationer samt försäljning av elmaterial och elektriska apparater och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Gunnar Stefan som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Andersson, Solveig Inga-Britt som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

S:t Anna Handel Handelsbolag har 916693-5461 som sitt organisationsnummer.