Didaktikkonsult A-K handelsbolag

Östergötlands län

Information

916694-4497 är organisationsnummer för verksamheten Didaktikkonsult A-K handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Didaktikkonsult A-K handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Söderköping som är den kommunen som Didaktikkonsult A-K handelsbolag finns i.

Didaktikkonsult A-K handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-01-05 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Didaktikkonsult A-K handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Didaktikkonsult A-K handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Didaktikkonsult A-K handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Didaktikkonsult A-K handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0121-12524 eller genom brev på följande adress:
Björnstigen 23, 614 31, Söderköping

Konsultativ verksamhet inom fortbildningssektorn i grund- och gymnasieskolan. Arrangera studiedagar och kurser inom under- visningsområdet. Försäljning av egenhändigt producerat material.

Det finns olika personer som har en koppling med Didaktikkonsult A-K handelsbolag och det är Larsson, Karin Anvor som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Larsson, Per Olof Krister som är född 1941 och har titeln Bolagsman,