Modus Vivendi Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Modus Vivendi Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som Modus Vivendi Kommanditbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Modus Vivendi Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-08-21.

Modus Vivendi Kommanditbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1993-04-21. Men sedan 2008-08-21 så har Modus Vivendi Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hälla Gölen, 614 93, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Modus Vivendi Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9945103.

Söderköping arbetar för att företag som Modus Vivendi Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Modus Vivendi Kommanditbolag. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Elinstallationer, byggnadsarbeten, försäljning av el och byggnadsmaterial. Produktion av information, reklam, naturfilm och foto.

Firmatecknare för Modus Vivendi Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Modus Vivendi Kommanditbolag och det är följande personer, Johansson, Per-Åke Martin som är född 1950 och har titeln Komplementär, Johansson, Per Niklas som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare, Tamario, Lena Anna Charlotta som är född 1951 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Modus Vivendi Kommanditbolag är 916696-6755.