Q-WIK Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916697-0278 är organisationsnummer för företaget Q-WIK Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Q-WIK Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Söderköping som är den kommunen som Q-WIK Handelsbolag finns i.

Q-WIK Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-01-28 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Q-WIK Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Q-WIK Handelsbolag är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Q-WIK Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Q-WIK Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Rådhustorget 3 B, 614 34, Söderköping

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet med inriktning på utgivning av böcker inom prosa och lyrik. Företaget erbjuder underhållning i form av diktläsning och kåserier. Företaget producerar dokumentärfilm för offentlig visning och slutna sällskap, föreningar och organisationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Q-WIK Handelsbolag och det är Lindqvist, Kjell Josef som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Vik, Barbro Marianne som är född 1946 och har titeln Bolagsman,