Söderköpings El. Valskvarn Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Söderköpings El. Valskvarn Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Söderköpings El. Valskvarn Handelsbolag finns. I Söderköping så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Söderköpings El. Valskvarn Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Söderköpings El. Valskvarn Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. Söderköpings El. Valskvarn Handelsbolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Söderköpings El. Valskvarn Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Margaretag. 27, 614 31, Söderköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0121-10102.

Söderköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Söderköpings El. Valskvarn Handelsbolag har idag 925000-6831 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Söderköpings El. Valskvarn Handelsbolag

Kvarn- och handelrörelse.

I Söderköpings El. Valskvarn Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lars Olof som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Andersson, Leif Enar som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .