Bomans Tobak & Pappershandel Toni Welander Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Tobak och pappershandel.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bomans Tobak & Pappershandel Toni Welander Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Söderköping så är Bomans Tobak & Pappershandel Toni Welander Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 1972-04-10 så skapades Bomans Tobak & Pappershandel Toni Welander Handelsbolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

925000-9124 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderköping.

Just nu är Bomans Tobak & Pappershandel Toni Welander Handelsbolag och det finns många bolag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bomans Tobak & Pappershandel Toni Welander Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0121-10020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bomans Tobak & Pappershandel Toni Welander Handelsbolag är Dahlberg, Inger Rose-Marie som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Welander, Curt Toni Niclas som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .