HP:s Fastighetsservice Handelsbolag

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Handelsbolag som heter HP:s Fastighetsservice Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar HP:s Fastighetsservice Handelsbolag i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

HP:s Fastighetsservice Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1996-09-11 så har HP:s Fastighetsservice Handelsbolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är HP:s Fastighetsservice Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med HP:s Fastighetsservice Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till V. Husby, 605 96, Norrköping. Vi ni istället prata med HP:s Fastighetsservice Handelsbolag så kan ni göra det på 070-8780532.

Fastighet och trädgårdsskötsel, snöröjning, entreprenad och konsultverksamhet inom fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Petersson, Hans Gustav som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Petersson, Nils Henrik som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

HP:s Fastighetsservice Handelsbolag har 969629-9719 som sitt organisationsnummer.