ACME Redovisning Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Söderköping och ACME Redovisning Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och ACME Redovisning Handelsbolag är ett av dem. Statusen för ACME Redovisning Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

ACME Redovisning Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-10-21. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som ACME Redovisning Handelsbolag ska trivas.

ACME Redovisning Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04. I Söderköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Redovisning, bokslut, deklarationer, administrativa tjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ACME Redovisning Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är ACME Redovisning Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med ACME Redovisning Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-10175.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med ACME Redovisning Handelsbolag är Dahl, Gunnel Susanne som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Dahl, Jan Holger som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

ACME Redovisning Handelsbolag har 969643-8036 som sitt organisationsnummer.