Peka Reportage Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Peka Reportage Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Peka Reportage Handelsbolag finns. I Söderköping så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Peka Reportage Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Peka Reportage Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. Peka Reportage Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Peka Reportage Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skönbergag. 16, 614 30, Söderköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0121-15810.

Söderköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Peka Reportage Handelsbolag har idag 969649-2223 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Peka Reportage Handelsbolag

Bolaget skall bedriva provkök för provlagning av mat och recept- framtagning, journalistisk verksamhet (text, bild, redigering), bland annat rörande ämnena jakt, vilt, hundar, mat, dryck, trädgård, hästar. Hållande av föreläsningar och kurser i ovanstående ämnen.

I Peka Reportage Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekeström, Anna Katarina som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Ekeström, Peter som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .