SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Söderköping och SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag är ett av dem. Statusen för SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-11-30. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag ska trivas.

SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Travhästar för tävling och avel och därmed förenlig verksamhet. Import och försäljning av personbilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-15520.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag är USöderblom, Adam Robin som är född 1988 och har titeln Bolagsman, Söderblom, Anders Helmer som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

SÖDERBLOM AUTO&STABLE Handelsbolag har 969655-1820 som sitt organisationsnummer.