Hjerpdalen vid Rodret Handelsbolag

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Handelsbolag som heter Hjerpdalen vid Rodret Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Hjerpdalen vid Rodret Handelsbolag i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hjerpdalen vid Rodret Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-11-12 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2001-11-14 så har Hjerpdalen vid Rodret Handelsbolag varit registrerat och sedan 2001-11-12 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hjerpdalen vid Rodret Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Hjerpdalen vid Rodret Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till V. Husby Hjerpdalen, 605 96, Norrköping. Vi ni istället prata med Hjerpdalen vid Rodret Handelsbolag så kan ni göra det på .

Konultverksamhet inom kvalitet, produktion och ledarskap samt verksamhetsutveckling inom verkstadsindustri och offentlig förvaltning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lindgren, Hans Lennart Ingvar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lindgren, Maria Gunilla som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Hjerpdalen vid Rodret Handelsbolag har 969681-6520 som sitt organisationsnummer.