Löfboms & Söner Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Löfboms & Söner Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Söderköping. I Löfboms & Söner Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Löfbom, Per Erik som är född 1967 och har titeln Komplementär, Löfbom, Anders Olof som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Löfboms & Söner Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Löfboms & Söner Kommanditbolag på telefon 0121-12626.

Inriktningen blir IT- och verksamhetskonsulting avseende programutveckling och affärssystem till små och medelstora företag. Företaget ska också kunna åta sig diverse snickeriuppdrag. Dessutom kommer affärsutveckling av IT och snickerirelaterade produkter mot främmande länder att ingå som en del i företagets verksamhet.

Idag är Löfboms & Söner Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Löfboms & Söner Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Löfboms & Söner Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-29 och Löfboms & Söner Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Löfboms & Söner Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Löfboms & Söner Kommanditbolag har 969685-8274 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.