LP Försäljning o Service Handelsbolag

Östergötlands län

Information

LP Försäljning o Service Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där LP Försäljning o Service Handelsbolag finns. I Söderköping så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. LP Försäljning o Service Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. LP Försäljning o Service Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till LP Försäljning o Service Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bleckstad Lyckebo, 614 92, Söderköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0121-21658.

Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

LP Försäljning o Service Handelsbolag har idag 969692-1304 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för LP Försäljning o Service Handelsbolag

Inköp, förädling och försäljning av ved. Uppköp och vidare- försäljning av konkurspartier såsom kläder och konfektion, radio och Tv, cyklar-mopeder och lättare transportmedel, elhandverktyg och övriga handverktyg samt därmed förenlig verksamhet.

I LP Försäljning o Service Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lars Göran som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Kindeberg, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .