Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag är ett bolag som finns i Söderköping. I Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Friskvårdsgruppen H Gadde Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Leg Naprapat Sara Bostner AB som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag på telefon 0121-15025.

Leg. naprapatbehandlingar och friskvård, Utbildning Massagebehandlingar

Idag är Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-08 och Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Naprapaterna i Söderköping B och G Handelsbolag har 969692-2468 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.