Restaurang Å-Caféet Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Söderköping och Restaurang Å-Caféet Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Restaurang Å-Caféet Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Restaurang Å-Caféet Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Restaurang Å-Caféet Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-05-08. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Restaurang Å-Caféet Handelsbolag ska trivas.

Restaurang Å-Caféet Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Restaurangverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurang Å-Caféet Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Restaurang Å-Caféet Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Restaurang Å-Caféet Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-12430.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Restaurang Å-Caféet Handelsbolag är Dahlén, Maria Victoria som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Tongur, Aziz som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Restaurang Å-Caféet Handelsbolag har 969693-6112 som sitt organisationsnummer.