VP Farm Handelsbolag

Östergötlands län

Information

VP Farm Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som VP Farm Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

VP Farm Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-10-16.

VP Farm Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2003-10-08. Men sedan 2003-10-16 så har VP Farm Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hästhagsv. 46, 610 40, Gusum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VP Farm Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-10366.

Söderköping arbetar för att bolag som VP Farm Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för VP Farm Handelsbolag. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Konsultation, konstruktion och tillverkning av styrsystem för kyla, värme, el och reglersystem såsom värmepump för svinstall och ladugårdar samt styrskåp.

Firmatecknare för VP Farm Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VP Farm Handelsbolag och det är följande personer, Lembke, Kerstin Viola som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Lembke, Kurt Gustav Lennart som är född 1937 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för VP Farm Handelsbolag är 969696-6333.