Team Rehns Familjegård Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Team Rehns Familjegård Handelsbolag är ett bolag som finns i Söderköping. I Team Rehns Familjegård Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rehn, Bodil Christina som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Rehn, Leif Göran som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Team Rehns Familjegård Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Team Rehns Familjegård Handelsbolag på telefon 011-55033.

Elevhemsboende, terapeutisk behandling med djur, sömnad och hantverk.

Idag är Team Rehns Familjegård Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Team Rehns Familjegård Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Team Rehns Familjegård Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och Team Rehns Familjegård Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Team Rehns Familjegård Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Team Rehns Familjegård Handelsbolag har 969699-9466 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.